Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sensorisk Grundkursus - TEORI OG PRAKSIS

Tidspunkt: onsdag d. 13. november 2019

Sensorik kan bruges som et værktøj til at sikre kvalitetsniveauet. Dette kunne være ved ændring af eksisterende produkter såsom når fedt reduceres eller enkelte råvarer udskiftes, og ved udvikling af nye produkter. Sensoriske analyser kan også styrke dokumentationen af produktions- og kvalitetskontrol.

Emnet er relevant for alle der ønsker at få indblik i, hvordan sensoriske analyser kan anvendes i relation til fødevareproduktion eller i detailbranchen.

Sensorisk Grundkursus - TEORI OG PRAKSIS

Dette kursus henvender sig til alle der ønsker at få et indblik i hvordan sensoriske analyser kan anvendes i relation til fødevareproduktion. Deltagerne opnår kendskab til sensoriske analyseværktøjer og viden om, hvordan disse værktøjer kan anvendes i praksis.

På kurset vil deltagerne blive præsenteret for den grundlæggende teori omkring sanserne og de analysemetoder, der anvendes indenfor det sensoriske fagområde.

Deltagerne på kurset vil også gennemgå en udvidet grundsmagstest, hvor evnen til at smage sur, sød, salt og bitter i lave koncentrationer testes.

Grundsmagstesten fungerer i dag som screening for dommere til sensoriske analyser.

Kurset vil desuden indeholde praktiske øvelser med smagning af udvalgte

produkter for at afprøve, hvordan analysemetoderne anvendes i praksis og for at få et indblik i, hvordan resultaterne kan tolkes efterfølgende.

Der udstedes kursusbevis efter deltagelse.

Minimum 6 deltagere for kursusafholdelse.

Kursusdeltagelse

DKK 4.168,75

Er du kunde hos Eurofins

DKK -700,00