Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Flugtskydningsinstruktør - Brønderslev

Tidspunkt: lørdag d. 15. april 2023 kl. 08:00 - søndag d. 16. april 2023 kl. 16:00
Afmelding mulig frem til onsdag d. 29. marts 2023
10 deltager(e)

Formål: Formålet med en flugtskydningsinstruktøruddannelse er at kunne instruere jægere i at blive bedre haglskytter. Du vil lære at identificere almindelige skyttefejl ved haglskydning samt hvordan disse udbedres.

Indhold: Våbenlovgivning, forsikringsforhold, regler for flugtskydningsbaner, sikkerhed, flugtskydningsdiscipliner, lerduekastemaskiner, hvordan lærer man andre at ramme (Skydestillinger, svingteknik, fejlfinding m.m.). Kurset afsluttes med en teoretisk og en praktisk prøve, som begge skal bestås. Kurset giver kompetence til at overdrage og få overdraget glatløbede haglvåben i undervisnings- og instruktionsøjemed. Hvis man ønsker at virke som dommer, kan man gå op til Dansk Flugtskydningsforbunds dommerprøve.

Målgruppe: Medlemmer såvel som ikke-medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Deltagerne skal være fyldt 18 år og have et solidt kendskab til skydning med haglbøsse i såvel teori som praksis. Man skal være i besiddelse af gyldigt jagttegn med tilladelse til hagljagt eller bestået haglskydeprøve. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve.

Vær opmærksom på, at vi efter endt uddannelse kun kan registrere kompetencen i vores medlemssystem samt udstede id-kort på medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Alle (både medlemmer og ikke-medlemmer) modtager et kursusbevis.

Pris: Prisen er inkl. undervisning, formiddags- og eftermiddagskaffe samt frokost

Tidsramme: Lørdag kl. 8-18 og søndag kl. 8-16

Del arrangementet på de sociale medier:

Medlem

DKK 1.950,00

Ikke-medlem

DKK 2.050,00