Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Webinar - Riffelinstruktører m.fl.

Tidspunkt: onsdag d. 12. august 2020 kl. 17:30
Afmelding mulig frem til onsdag d. 12. august 2020 kl. 17:30

Online

225 deltager(e)

For riffelinstruktører og tillidsfolk, der er medlem af Danmarks Jægerforbund (DJ).

Din deltagelse er vigtig - både for os og for de nye riffeljægere

Hvis du er medlem af DJ, og interessere dig for at hjælpe nye aspiranter til at blive riffeljægere, kan du med fordel deltage på dette gratis webinar, hvor vi gennemgår:

  • Hvad er formålet med skydeforløbet
  • Instruks for det obligatoriske skydeforløb forud for riffelprøven
  • Blanketten til dokumentation for gennemført skydeforløb
  • Hvordan kan du/I bruge skydeforløbet til rekruttering af nye medlemmer
  • Spørgsmål?

Send evt. dit spørgsmål til os forud for mødet: Har du et spørgsmål, så er der både mulighed for at sende det på mail til Nicholai Vigger Knudsen forud for mødet på nvk@jaegerne.dk, og for at stille spørgsmålet under webinaret. 

Tilmelding og deltagelse: Tilmelding sker i dette billetsystem. På dagen for afholdelse vil du modtage et link i din mailboks, som du blot skal klikke på, når mødet begynder. Af den årsag skal tilmelding ske senest dagen før.

Målsætning for webinaret

Målet for webinaret er at sikre information til riffelinstruktører og andre frivillige i Jægerforbundet om riffelprøven og endnu vigtigere omkring det obligatoriske skydeforløb forud for riffelprøven. Med webinaret ønsker Jægerforbundet at bidrage til kommunikationen om de nye krav og muligheder ifm. riffelprøven.

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 0,00