Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

ERFA kreds 3 Jagttegnskursuslærere

Tidspunkt: torsdag d. 22. juni 2017 kl. 18:00 - torsdag d. 22. juni 2017 kl. 21:00
Afmelding mulig frem til torsdag d. 8. juni 2017 kl. 18:00

Program for ERFA-møder for jagttegnskursuslærere 2017 

Til juni afholder Danmarks Jægerforbund igen erfarings-møder (ERFA) for jagttegnskursuslærere. Møderne afholdes som aftenmøder, og afholdes over hele landet. Målet for møderne er samtale og dialog mellem jagttegnskursuslærere for at øge vidensniveauet omkring jagttegnsundervisning. Endvidere ønsker Danmarks Jægerforbund respons på undervisningsmaterialet ’Jagttegn’ for at optimere det bedst muligt. 

Fokus for årets ERFA-møder er vildtforvaltning, som vil tage udgangspunkt i de vejledningsnævnte emner. Rådgivere fra markvildtsindsatsen vil deltage på møderne, så der vil være plads til god dialog vedrørende natur- og vildtpleje, naturbeskyttelsesloven og Natura2000. 

Deltagelse er gratis, og det ligger jagttegnskursuslærerne frit for, hvilket møde de ønsker at deltage ved. Af hensyn til bestilling af forplejning og bøger ønskes der forhåndstilmelding.
ERFA-møderne koordineres af kredsenes Nyjægerkoordinator.

Danmarks Jægerforbund og forlaget SEGES er i færd med at lave et nyt tryk af undervisningsbogen Jagttegn. Det nye oplag forventes klart i løbet af juni, og vil blive annonceret i god tid på netbutikken ved jagtprøven.dk

Jagttegnskursuslærere som underviser i regi af Danmarks Jægerforbund, kan modtage et gratis eksemplar af bogen på ERFA-møderne. 

Program: 

Kl. 18.00           Sandwich og en øl/vand.

Velkomst ved kredsens Nyjægerkoordinator og præsentationsrunde af mødets deltagere. 

Kl. 18.30           Markvildtrådgiver laver oplæg til dialog om natur- og vildtpleje.                          

Kl. 19.30           Kaffepause.     

Kl. 19.45           Dialog om nye undervisningsmaterialer og muligheder for nyjægere.

Kl. 20.45           Opsamling og afslutning.         

Kl. 21.00           Tak for i aften.

Sted: Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde

Pris: Arrangementet er gratis

Deltagelse - medlem

DKK 0,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 0,00