Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Udnyt hundens unikke lugtesans, 1. juni

Tidspunkt: lørdag d. 1. juni 2019 kl. 09:00 - lørdag d. 1. juni 2019 kl. 14:30
Afmelding mulig frem til søndag d. 19. maj 2019 kl. 09:00
25 deltager(e)

Udnyt hundens unikke lugtesans

Seminar med jæger og narkohundefærer, Kim Wiboe

Som professionel hundefører og jæger og med stor viden og erfaring i hundens evne til at udnytte sin unikke lugtesans har Kim Wiboe givet tilsagn om at afholde 3 dagskurser for medlemmer af Danmarks Jægerforbund.

Kim Wiboe har hele livet arbejdet med hunde både professionelt som narkohundefører og som aktiv jæger med jagthund. Han har været aktiv på markprøver for retrievere og har som tjenestehundefører uddannet både tjenestehunde og narkohunde. Kim er instruktør på politiets hundeskole og besidder derfor stor viden om samt erfaring med hundes evne til at udnytte lugtesansen.

Kim vil gennem foredrag og praktisk arbejde præcisere, hvor vigtigt det er, at vi som hundeførere har både kendskab til og forståelse for hundens evne til at finde fært, fastholde fært og ikke mindst dens unikke evne til færtgenkendelse.  

Du vil gennem større kendskab og forståelse opnå et endnu bedre samarbejde med din hund på jagt, ligesom du vil få redskaber, der med træning øger hundens evne til at ”tage fod” og ikke mindst at fastholde det. Du vil med få redskaber og rigtig træning gøre hundens søg hurtigere og mere effektivt end tidligere.

Pris: Kr. 375,- for medlemmer af Danmarks Jægerforbund og kr. 1.275,- for ikke-medlemmer. 
Prisen inkluderer frokost samt kage og kaffe. Der vil  derudover være mulighed for at købe øl og vand. 

Kontaktperson: Jagthundekonsulent Henrik V. Hove-Nielsen, hvh@jaegerne.dk - tlf. 81880529

Sted: Stoholm Jagtforening, Birkesøvej 16, 7850 Stoholm

Bemærk: Enkelte af deltagernes hunde vil blive udvalgt til at deltage på kurset. Det er Kim Wiboe, som udvælger hundene. Du vil få nærmere information på mail med praktiske oplysninger, der udsendes efter tilmeldingsfristens udløb. 

Afholdes også - tilmelding via link:

Lørdag den 13. april 2019 kl. 09.00-14.30 Ringsted og Omegns Jagtforening

Lørdag den 11. maj 2019 kl. 09.00-14.30 Strandager Jagtforening

 

 

 

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 375,00

Kursusdeltagelse - ikke-medlem

DKK 1.275,00