Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Skydeleder, riffel - Brønderslev

Tidspunkt: fredag d. 23. august 2019 kl. 15:00 - fredag d. 23. august 2019 kl. 22:00
Afmelding mulig frem til søndag d. 11. august 2019
20 deltager(e)

Formål: Med en bestået skydelederuddannelse kan man både sikkerheds- og forsikringsmæssigt stå for en riffelskydning i regi af Danmarks Jægerforbund. Uddannelsen giver dig den baggrundsviden, der skal til, for at du kan gennemfører en riffelskydning efter gældende regler og bestemmelser. Skydelederuddannelsen giver dig derudover alt den viden og alle de færdigheder, du skal bruge for sikkerhedsmæssigt forsvarligt at kunne lede en riffelskydning.

Indhold: Under kurset gennemgås: Sikkerhed under skydning og skydearrangementer, krav til skydebaner, cases og spørgsmål i forhold til relevante love, bekendtgørelser og cirkulærer, skydelederens rolle samt en lang række øvelser. Inden kursusstart fremsendes en oversigt over relevant lovstof, der skal læses, inden man møder op på kurset. Kurset afsluttes med skriftlige spørgsmål (der vil være hjælp til personer med læsevanskeligheder). Kurset er 1. modul i en evt. instruktøruddannelse.

De efterfølgende moduler er:

2. modul Instruktionsteknik

3. modul riffelinstruktør, faglig del

Målgruppe og krav: Du skal ved kursets start have bestået riffelprøve, og du skal være i besiddelse af gyldigt jagttegn og riffeltilladelse. Hos medlemmer kræves der en anbefaling til uddannelsen fra jagtforeningsformanden eller kassereren.

Vær opmærksom på, at vi efter endt uddannelse kun kan registrere kompetencen i vores medlemssystem samt udstede id-kort på medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Alle (både medlemmer og ikke-medlemmer) modtager et kursusbevis.

Pris: Medlem af Danmarks Jægerforbund kr. 600,00 og ikke-medlem kr. 1.300,00. Prisen er inkl. undervisning og forplejning. 

Tid: Kl. 15.00-22.00 

Del arrangementet på de sociale medier:

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 600,00

Kursusdeltagelse - ikke-medlem

DKK 1.300,00