Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Skydeleder, riffel - KSC (Københavns Skyttecenter)

Tidspunkt: fredag d. 28. september 2018 kl. 15:00 - fredag d. 28. september 2018 kl. 22:00
Afmelding mulig frem til søndag d. 16. september 2018
26 deltager(e)

Formål: Med en bestået skydelederuddannelse kan man både sikkerheds- og forsikringsmæssigt stå for en riffelskydning i regi af Danmarks Jægerforbund. Uddannelsen giver dig den baggrundsviden, der skal til, for at du kan gennemfører en riffelskydning efter gældende regler og bestemmelser. Skydelederuddannelsen giver dig derudover alt den viden og alle de færdigheder, du skal bruge for sikkerhedsmæssigt forsvarligt at kunne lede en riffelskydning.

Indhold: Under kurset gennemgås: Sikkerhed under skydning og skydearrangementer, krav til skydebaner, cases og spørgsmål i forhold til relevante love, bekendtgørelser og cirkulærer, skydelederens rolle samt en lang række øvelser. Inden kursusstart fremsendes en oversigt over relevant lovstof, der skal læses, inden man møder op på kurset. Kurset afsluttes med skriftlige spørgsmål (der vil være hjælp til personer med læsevanskeligheder). Kurset er 1. modul i en evt. instruktøruddannelse.

De efterfølgende moduler er:

2. modul Instruktionsteknik

3. modul riffelinstruktør, faglig del

Målgruppe og krav: Du skal ved kursets start have bestået riffelprøve, og du skal være i besiddelse af gyldigt jagttegn og riffeltilladelse. Medlemmer af Danmarks Jægerforbund skal derudover have en skriftlig anbefaling af enten jagtforeningsformand eller jagtforeningskasserer til at tage moduler i riffelinstruktøruddannelsen.

Pris: Medlem af Danmarks Jægerforbund kr. 600,00 og ikke-medlem kr. 1.300,00. Prisen er inkl. undervisning og forplejning. 

Tid: Kl. 15.00-22.00 

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 600,00

Kursusdeltagelse - ikke-medlem

DKK 1.300,00