Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

ERFA - Webinar - Jagttegnskursuslærere

Tidspunkt: torsdag d. 25. juni 2020 kl. 19:00 - torsdag d. 25. juni 2020 kl. 20:00
Afmelding mulig frem til torsdag d. 25. juni 2020 kl. 11:00

Online

147 deltager(e)

Din deltagelse er vigtig - både for os og for de nye jægere

Danmarks Jægerforbund indbyder til webinar for jagttegnskursuslærere og andre som interesserer sig for jægerens tilblivelse. 

Som noget nyt afsluttes ERFA-møderækken med et webinar, hvor vi vil samle op på møderne og forsøge at levere svar på opsamlede spørgsmål. Alle jagttegnskursuslærere og nyjægerorienterede frivillige er velkomne.

Send dit spørgsmål til os forud for mødet: Har du et spørgsmål kan du sende det på mail til Jes Mikkelsen forud for mødet på jsm@jaegerne.dk. Skriv gerne hvem du ønsker svar fra, om det er fra Jægerforbundet, Jagttegnslærerforeningen, Naturstyrelsen eller Miljøstyrelsen.

Tilmelding og deltagelse: Tilmelding sker i dette billetsystem. På dagen for afholdelse vil du modtage et link i din mailboks, som du blot skal klikke på, når mødet begynder. Af den årsag skal tilmelding ske senest dagen før.

Disse emner vil blive behandlet på webinaret:

  • Corona-situationen for jagtens prøver
  • Nye bekendtgørelse om jagttegn med ikrafttrædelse 1. juli 2020
  • Nyjægerudvalgets arbejde i DJ med kommende arrangementer og nyjægerjagter
  • DJ informationsmateriale
  • Undervisningsporteføljen for Jagttegn

Målsætning for webinaret

Målet for webinaret er at sikre information til jagttegnskursuslærere og andre frivillige i Jægerforbundet om jagtprøve, jagttegnsundervisning og nyjægere. Med webinaret ønsker Jægerforbundet at bidrage til kommunikationen om ikrafttrædelse af ny bekendtgørelse om jagttegn.

Deltagelse - medlem

DKK 0,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 0,00