Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Seminar Førskudsarb. Sj. - Stødende/appor. AFLYST

Tidspunkt: søndag d. 11. august 2019 kl. 09:00 - søndag d. 11. august 2019 kl. 16:00
Afmelding mulig frem til mandag d. 29. juli 2019 kl. 09:00

Førskudsarbejdet - Sjælland - for stødende/apporterende hunde

Seminar med Camilla Møgelhøj og Per Jensen.

På baggrund af stor efterspørgsel på et kursus, målrettet det arbejde, der ligger før skuddet, kan vi i Danmarks Jægerforbund nu tilbyde et heldagskursus med 2 store kompetencer indenfor området.

Camilla Møgelhøj har mange års erfaring med stående jagthunde, hvilket hun blandt andet viste til VM i Hubertus i 2018, hvor hun kom hjem med en guldmedalje for hold. Camilla har selv ruhåret hønsehund og er Danmarks Jægerforbunds hundekoordinator i kreds 3.

Per Jensen har ligeledes mange års erfaring, men med Springer Spaniel. Per er ikke kun dygtig i førskud blandt de stødende racer, men har også stor erfaring indenfor førskud for de apporterende racer. Per har flere gange ført sine spaniels til mesterskabet i Spanielklubben.

Vi har valgt at afholde kurset for både de stående og de stødende/apporterende hunderacer samme dag og med udgangspunkt i samme jagtforening, hvilket skaber grundlag for erfaringsudveksling før og efter dagens program. Kurserne er som nævnt for hundeførere med hhv. stående og stødende/apporterende hunde målrettet indlæring frem mod den første jagt. Der vil blive lagt vægt på søg – stand – flush m.m. og vigtigst af alt, bliver der lagt vægt på lydigheden i forbindelse med førskuds-arbejdet.

Der vil i år blive afholdt 2 kurser henholdsvis centralt i Jylland samt centralt beliggende på Sjælland. Nærmere placering annonceres, så snart de rette terræner er fundet.

Der skal medbringes egen hund på kurset, der henvender sig til jagthunden i indlæringen frem mod den første jagt.

Tid: søndag den 11. august 2019 kl. 9.00 - 16.00

Sidste tilmelding: 4. august 2019

Sted: Køge-Herfølge Jagtforening, Billesborgvej 42B, 4681 Herfølge

Vigtigt for deltagere: 10 deltagere kun med stødende/apporterende racer - skriv venligst i bemærkningsfeltet, hvilken race du møder op med. 

Betaling/studierabat: Ved studierabat, husk at medbringe gyldigt studiekort til fremvisning på kurset. 

Hvis du har en stående hund, så klik her for at komme til tilmeldingen af stående hunde på Sjælland.

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 900,00

Kursusdeltagelse - ikke-medlem

DKK 1.800,00