Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Skydeleder, riffel - Aarhus

Tidspunkt: fredag d. 7. oktober 2022 kl. 15:00 - fredag d. 7. oktober 2022 kl. 22:00
Afmelding mulig frem til søndag d. 25. september 2022
8 deltager(e)

Formål: Med en bestået skydelederuddannelse kan man både sikkerheds- og forsikringsmæssigt stå for en riffelskydning i regi af Danmarks Jægerforbund. Uddannelsen giver dig den baggrundsviden, der skal til, for at du kan gennemfører en riffelskydning efter gældende regler og bestemmelser. Skydelederuddannelsen giver dig derudover alt den viden og alle de færdigheder, du skal bruge for sikkerhedsmæssigt forsvarligt at kunne lede en riffelskydning.

Indhold: Under kurset gennemgås: Sikkerhed under skydning og skydearrangementer, krav til skydebaner, cases og spørgsmål i forhold til relevante love, bekendtgørelser og cirkulærer, skydelederens rolle samt en lang række øvelser. Inden kursusstart fremsendes en oversigt over relevant lovstof, der skal læses, inden man møder op på kurset. Kurset afsluttes med skriftlige spørgsmål (der vil være hjælp til personer med læsevanskeligheder). Kurset er 1. modul i en evt. instruktøruddannelse.

De efterfølgende moduler er:

2. modul Instruktionsteknik (kan tages vilkårligt i forhold til de øvrige moduler)

3. modul riffelinstruktør, faglig del

Målgruppe og krav: Du skal ved kursets start have bestået riffelprøve, og du skal være i besiddelse af gyldigt jagttegn og riffeltilladelse.

Vær opmærksom på, at vi efter endt uddannelse kun kan registrere kompetencen i vores medlemssystem samt udstede id-kort på medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Alle (både medlemmer og ikke-medlemmer) modtager et kursusbevis.

Pris: Medlem af Danmarks Jægerforbund kr. 900,00 og ikke-medlem kr. 1.300,00. Prisen er inkl. undervisning og forplejning. 

Tid: Kl. 15.00-22.00 

Medlem

DKK 900,00

Ikke-medlem

DKK 1.300,00