Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

DJ Lederuddannelse - Fundraising

Tidspunkt: torsdag d. 20. april 2023 kl. 17:00 - torsdag d. 20. april 2023 kl. 22:00
Registrering slutter mandag d. 10. april 2023
Afmelding mulig frem til søndag d. 13. november 2022
14 deltager(e)

Fundraising 

Formål: At give kursusdeltageren et indblik i mulighederne for at få bevilliget midler til jagtforeningen via fondsansøgninger mv. samt værktøjer til at kunne arbejde videre med en konkret ansøgning med henblik på at opnå tilskud fra fonde.

Form: Undervisningen vil være procesorienteret – vi kommer igennem processen fra idé til ansøgning. Der gives en overordnet introduktion til fonde og mulighederne for at finde midler til jagtforeningsaktiviteter mv.  Der vil være mulighed for at arbejde med medbragte idé i kontekst til introduktion og proces. Vi får ikke mulighed for at færdiggøre ansøgningen, denne skal færdiggøres efter afholdt kursus.                      

Målgruppe: Medlemmer af jagtforeninger 

Forberedelse:  Hver kursusdeltager medbringer en idé til hvad jagtforeningen gerne kunne tænke sig at søge midler til. Der gives en introduktion og redskaber til efterfølgende at arbejde sig igennem processen.

Medbring: Egen PC

Pris: Gratis for medlemmer af Danmarks Jægerforbund

Afmelding: Vær opmærksom på afmeldingsreglerne. De kan ses her

Kursusleder og underviser: Administrativ konsulent Désirée Iuel

 

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 0,00