Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

AFLYST - Jagthornsinstruktør - Skanderborg

Tidspunkt: lørdag d. 18. juni 2022 kl. 10:00 - søndag d. 19. juni 2022 kl. 16:00
Afmelding mulig frem til mandag d. 6. juni 2022

Formål: Formålet med jagthornsinstruktørkurset er både at gøre dig til en bedre jagthornsblæser samt at give dig redskaberne til at undervise andre i at blæse jagthorn. 

Indhold: På kurset fokuseres der bl.a. på vejrtrækning, hvor der både gennemgås forskellige vejrtrækningsøvelser og brugen af mundstykket. Herudover er der stort fokus på opvarmning og rytmer. Vise, forklare, øve er de tre hovedelementer, der går igen i alle dele af undervisningen.

Som en del af de mange øvelser, der gennemgås på kurset, vil der bl.a. være gennemgang af rytmefragmenter og hvordan disse kan betragtes som et slags puslespil. Praktiske øvelser, som går på tur mellem deltagerne med at sige rytmer i stigende sværhedsgrad.

Kurset afsluttes med praktisk undervisning, hvor kursisterne skal lære hinanden ukendte signaler.

Målgruppe: Kurset er primært målrettet blæsere, der ønsker at blive bedre til at spille jagthorn samt har en interesse i at undervise andre i jagthornsblæsningen. Deltagerne skal kunne læse, blæse og forstå Danmarks Jægerforbunds officielle jagthornssignaler (guld, sølv og bronze).

Pris: kr. 1.700,- for medlemmer og kr. 2.200,- for ikke-medlemmer. Prisen er inkl. undervisning, teorimaterialer, morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.

Tidsforbrug: Lørdag fra kl. 10:00-18:00 og søndag 09:00-16:00

Underviser: Den professionelle, konservatorieuddannede musiker Peter Deichgräber.

Medlem

DKK 1.700,00

Ikke-medlem

DKK 2.200,00