Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

ERFA Kreds 1 Jagttegnskursuslærere 2019

Tidspunkt: torsdag d. 6. juni 2019 kl. 18:00 - torsdag d. 6. juni 2019 kl. 21:00
Afmelding mulig frem til torsdag d. 6. juni 2019 kl. 17:59
19 deltager(e)

ERFA-møder for jagttegnskursuslærere 2019

Danmarks Jægerforbund indbyder til gratis efteruddannelse for alle jagttegnskursuslærere. Kom og vær med til at diskutere fremtiden for jagttegnsundervisning og nyjægere.

Erfaringsudveksling

Målet for møderne er samtale og dialog mellem jagttegnskursuslærere for at øge vidensniveauet omkring jagtprøve, jagttegnsundervisning og nyjægere. Møderne bruges endvidere til at udvikle undervisningsmaterialet Jagttegn fra Danmarks Jægerforbund, og der ønskes respons fra årets jagttegnsundervisning.

Hvad er det sidste nye?

ERFA-møderne er et optimalt forum for at danne netværk til andre jagttegnskursuslærere, og få ideer til udviklingen af de nye jægere. Samtidig får du også mulighed for at høre alt det nye fra det politiske landskab omkring jagtprøven og jagttegnsundervisning.  Sammen med Jægerforbundets nyjægerudvalg sættes der fokus på uddannelse af de nye jægere.

Der er forplejning til mødet. Deltagelse ved mødet er gratis.

Indhold

  • Velkomst ved kredsens nyjægerkoordinator og præsentation af deltagere
  • Vi forsætter dialogen der hvor Miljøstyrelsens obligatoriske efteruddannelses-kurser i 2018 slap. Med udgangspunkt i dilemmaer i jagttegnsundervisningen sætter vi særligt fokus på undervisning af ordblinde.
  • Udvikling af Danmarks Jægerforbunds undervisningsmateriale. Hvilke muligheder ligger der i porteføljen, og hvilke fremtidige krav er der til undervisningsmaterialet. Feedback og input fra årets jagttegnsundervisning.
  • Jagtprøven – hvad sker der i det politiske landskab omkring jagtprøven.
  • Vejen fra aspirant til jæger, fokus på nyjægerudvalgets arbejde i Danmarks Jægerforbund. Dialog om muligheder og netværk for nye jægere.

 Møderne afholdes som aftenmøder fra kl. 18 – 21.

Af hensyn til bestilling af forplejning ønskes tilmelding senest en uge før mødet.

Spørgsmål eller ideer til indhold - kontakt Jes Mikkelsen, Danmarks Jægerforbund på 27802857 eller jsm@jaegerne.dk

 

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 0,00

Kursusdeltagelse - ikke-medlem

DKK 0,00