Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Mårhunden og hvalpene - onlinekursus

Tidspunkt: tirsdag d. 9. juni 2020 kl. 20:00 - tirsdag d. 9. juni 2020 kl. 21:30
Afmelding mulig frem til tirsdag d. 9. juni 2020 kl. 12:00

Online

270 deltager(e)

I april begyndte mårhunden at få sine hvalpe. Hen over de sidste uger er de første hvalpe gået af grav og har vist sig ved fælder og på foderpladser.

Lige nu er det derfor vigtigt at vælge en bekæmpelsesstrategi, der sikrer det størst mulige udbytte af reguleringen under dyreværnsmæssige hensyn. Indsatsen skal målrettes hvalpene, men således at hele familien i sidste ende er nedlagt. Det foregår ved fældefangst, beskydning eller regulering ved grav.

Tirsdag den 9. juni kl. 20.00 vil Danmarks Jægerforbund sammen med nogle meget erfarne mårhundejægere give gode råd om, hvordan vi mest effektivt bekæmper mårhunden i de kommende måneder.

Tilmelding: Når du tilmelder dig onlinekurset - mårhunden og hvalpene, vil du få samme dag som kurset foregår få tilsendt et direkte link til onlinekurset i din mailboks.  

Emnerne for aftenen er:

  • Grundlæggende repetition af mårhundens levevis
  • Det lovgivningsmæssige udgangspunkt for indsatsen
  • Hvordan arbejder man mest effektivt med fælderne?
  • Kan baitpladserne stadig bruges og hvordan?
  • Hvordan arbejder vi bedst sammen om opgaven?

Dette onlinekursus er gratis for alle, og på dagen den 9. juni vil der blive lagt et link til kurset op på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside.

Du har mulighed for at tilmelde dig Danmarks Jægerforbunds nyhedsbrev ”Regulering og invasive arter” nederst på DJ’s hjemmeside her: https://www.jaegerforbundet.dk/

Læs mere om mårhunden her - https://www.jaegerforbundet.dk/vildt-og-natur/natur-og-vildtpleje/bestandpleje/invasive-arter/marhundeindsatsen/

Læs om mårhunden i artskataloget - https://www.jaegerforbundet.dk/vildt-og-natur/artsleksikon/pattedyr/rovdyr/hundedyr/marhund/

Deltagelse - medlem

DKK 0,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 0,00