Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Instruktionsteknik - Stoholm

Tidspunkt: søndag d. 27. februar 2022 kl. 09:00 - søndag d. 27. februar 2022 kl. 17:00
Afmelding mulig frem til torsdag d. 10. februar 2022
9 deltager(e)

Formål: At introducere kursisterne til instruktion i praksis, sådan at de kan virke som instruktører indenfor deres fagområde (hund, jagthorn eller riffel).

Indhold: På kurset arbejdes der med instruktion og undervisning i praksis, således at alle kursister prøver at undervise, modtage feedback og give feedback. Kurset indeholder gruppearbejde og lægger vægt på følgende områder:

• Feedback og aktiv lytning

• Planlægning af undervisning

• Udførsel af undervisning

• Kontrol og styring af undervisning

• Læringsteori

Målgruppe: Kurset er obligatorisk for alle, der ønsker at blive hundeinstruktør, jagthorninstruktør eller riffelinstruktør i Danmarks Jægerforbund.

Praktisk: Efter tilmeldingen tilsendes pensum for kurset pr. mail til kursisten. Materialet skal være læst inden deltagelse på kurset. Ved tilmelding bedes kursistens e-mailadresse oplyses.

Pris:  Medlem kr. 900,00 og ikke-medlem kr. 1.500,00. Prisen er inkl. undervisning, undervisningsmaterialer og forplejning.

Medlem

DKK 900,00

Ikke-medlem

DKK 1.500,00