Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sløring og bevægelse i terræn (weeekendkursus)

Tidspunkt: lørdag d. 17. september 2016 kl. 10:00 - søndag d. 18. september 2016 kl. 12:00
Afmelding mulig frem til lørdag d. 3. september 2016 kl. 10:00

Formål: At kompetenceopbygge jægere indenfor teoretisk sløring, viden om vildt og praktisk pürsch. At kvalificere kursistens viden indenfor enten riffelteori eller skydning med compoundbue. 

Indhold: Undervisning i sløring både teoretisk og i praksis. Gennemgang af det nyeste camouflageudstyr. Undervisning i vildtets sanser og forståelse for, hvorledes disse udnyttes. Weekendkurset indeholder desuden dybdegående teori om langdistanceskydning med riffel eller specialtræning i skydning med compoundbue.

Målgruppe: Alle jægere, som ønsker at forfine teknikken til at komme helt tæt på vildtet i en jagtsituation. Og i særdeleshed jægere, som ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige i forbindelse med et kursus, der tilbyder det bedste af det bedste indenfor sløring og riffelteori eller bueskydning. På weekendkurset bliver der skruet godt op for forplejningen og det kammeratlige samvær.

Praktisk: Kursisterne skal medbringe kikkert, eget sløringsudstyr, praktisk jagt- og fodtøj, samt evt. eget studiegrej (f.eks. computer, skriveredskaber m.m.). Desuden egen riffel eller bue og tilhørende gyldigt jagttegn og relevante tilladelser.  

N.B. I forhold til bemandingen er det vigtigt, at du i bemærkningsfeltet i din tilmelding angiver, om du skyder med riffel eller bue. Der vil kun være mulighed for skudafgivelse med bue.

Pris: Prisen er inkl. undervisning, god forplejning, overnatning med linnedpakke, undervisningsmaterialer, professionel skydeundervisning i compoundbue og simuleret jagt i terrænet med bue eller riffel.

Undervisere:   This, Forsvaret

                         Carsten Riis Olesen, Projektleder i Danmarks Jægerforbund

                         David Hauge, Compoundbue instruktør i Danmarks Jægerforbund

Kursusleder:   Jes S. Mikkelsen, Uddannelsesleder i Danmarks Jægerforbund

 

Program:

Lørdag                           

10.00 – 10.30:   Morgenkaffe og introduktion

10.30 – 12.30:   Teoretisk undervisning i sløring v/This, Forsvaret

12.30 – 13.00:   Frokost 

13.00 – 14.30:   Hjortevildtets sanser. Hvad ved vi om pattedyrs perception? Undervisning i de biologiske fakta for hjortevildt v/Carsten Riis, Danmarks Jægerforbund

14.30 – 16.00:   Teknisk beklædning. Udbydere af camouflageudstyr gennemgår de nyeste former for udstyr

16.00 – 16.30:   Eftermiddagskaffe, sandwich (Grab n’ Go)

16.30 – 21.00:   Sløring i terræn. Kursisterne træner pürsch i terræn under ledelse af This. Her bliver der god mulighed for at træne teorien gennem praktiske opgaver

21.00 –              Middag og jagthistorier

 

Søndag           

08.00 – 08.30:   Morgenmad

08.30 – 11.30:   Dybdegående teoretisk gennemgang af ballistik og langdistanceskud med riffel eller professionel skydeundervisning med compoundbue instruktør David Hauge på Jægerforbundets 3D terrænbane.

11.30 –             Frokost

                         Afslutning og evaluering

                         Tak for i dag

Medlemspris: Kr. 3.900,00

Ikke-medlemspris: Kr. 4.900,00