Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Webinar - Få indblik i dirigentrollen

Tidspunkt: torsdag d. 26. november 2020 kl. 19:00 - torsdag d. 26. november 2020 kl. 20:30

Webinar - online

31 deltager(e)

Få indblik i dirigentrollen

Målgruppe: Kommende og fungerende dirigenter på generalforsamlinger i DJ

Formål: At give kommende og fungerende dirigenter indblik i, hvilke opgaver dirigenten skal udføre på generalforsamlingerne i jagtforeningerne og på årsmøderne i jægerrådene.

Indhold:

  • Kurset vil tage udgangspunkt i, at dirigentens rolle primært er at lede generalforsamlingen og sikre, at den afholdes på en forsvarlig og hensigtsmæssig måde. Det betyder blandt andet, at dirigenten har ret til at styre diskussioner, herunder hvornår en debat er afsluttet, fastsætte rammerne for afstemninger og i yderste tilfælde bortvise deltagere fra generalforsamlingen. Generalforsamlingen skal være stedet, hvor der etableres en konstruktiv dialog mellem medlemmer og ledelse. Der skal også gennemføres saglige valg og træffes konstruktive beslutninger. Kurset vil gennemgå planlægning og gennemførelse af den gode og velforberedte generalforsamling.
  • Der vil blive gennemgået checklister for ting, der skal huskes for at gennemføre en generalforsamling korrekt.  Du vil få en række gode råd om, hvordan dirigenten lever op til sit ansvar og udøver en tilpas myndighed på generalforsamlingen. Blandt andet har dirigenten ansvaret for, at der bliver udarbejdet et beslutningsreferat over generalforsamlingen, der beskriver de beslutninger, der blev vedtaget.
  • Kurset vil også afklare spørgsmålet om hvem, der kan vælges som dirigent og hvem der vælger dirigenten.
  • Det er en fordel at tilhørerne har læst Danmarks Jægerforbunds vedtægter og vedtægterne tilhørende deres egen lokale jagtforening.

Oplægsholder: Mikala Høj Laursen, konsulent, jura

 

På dagen for afholdelse modtages, inden middag, et link i din mailboks - Klik på linket, når mødet begynder

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagelse - medlem

0,00

VIGTIG INFO!

På dagen for afholdelse vil du modtage et link i din mailboks, som du blot skal klikke på, når mødet begynder.