Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

DJ Lederuddannelse - Ledelse af frivillige AFLYST

Tidspunkt: fredag d. 16. april 2021 kl. 16:00 - lørdag d. 17. april 2021 kl. 16:00
Afmelding mulig frem til mandag d. 5. april 2021
12 deltager(e)

Målgruppe:

Ledelse af frivillige er en del af DJ Lederuddannelsen. Kurset henvender sig til kursister, der som minimum har gennemført Grund- og Naturforvaltningsmodulet på DJ Lederuddannelsen.

Formål:

En vigtig del af at kunne lede andre er at have en god selvindsigt. Vi skal arbejde med forskellige persontyper og hvordan du sætter dine personlige og faglige kompetencer i spil som leder og i teams.

I forlængelse af dette vil vi arbejde med, hvordan du som leder kan forstå og motivere forskellige typer af frivillige for at imødegå individuelle roller og behov.

Form: Internatkursus, hvor overnatning og forplejning er gratis for deltageren. 

Undervisningen gennemføres som case-orienteret undervisning, hvor erfaringsudveksling er gennemgående for de praktiske øvelser. Det vil sige, at deltagerne præsenteres for værktøjer og teori, som via cases trænes og afprøves i praksis ud fra egne og andres erfaringer. Deltagerne vil derved få mulighed for at anvende den tillærte teori og omsætte den til handling med afsæt i erfaringer.

Afbestillingsgebyr: Vær opmærksom på, at der ved afbud efter tilmeldingsfrist er et afbestillingsgebyr på kr. 200.

Del arrangementet på de sociale medier:

Kursusdeltagelse - medlem

DKK 0,00