Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Søndagsturnering m/bue på Brahetrolleborg

Tidspunkt: søndag d. 4. august 2019 kl. 10:00

Tidspunkt: Søndag d. 4. august 2019 kl. 10

Tilmelding slutter søndag d. 21. juli 2019

Jægerforbundets kreds 5 afholder søndagsskydning med bue i forbindelse med Brahetrolleborgs store Game Fair med et forventet besøgstal på omkring 18.000 over weekenden.

Vi er placeret lidt udenfor selve udstillingsarealet, og skyder på samme bane som forbundsmesterskabet dagen før.

Banen er placeret sammen med flere riffel- og lerduebaner, hvor publikum har mulighed for at skyde med riffel og haglgevær. (Tag evt. ørepropper med.)

Publikum har mulighed for at skyde med bue på vores stand på selve udstillingsarealet.

Skydningen er åben for alle lidt øvede bueskytter, og der skydes kun i en klasse. Der skydes 2 gange 20 mål. Pris for medlemmer 100, for ikke medlemmer 150.

Der skal anvendes bue og pil som opfylder kravet til buejagt på råvildt, dog skal der skydes med fieldpoint. Der skydes efter de fastsatte regler for forbundsmesterskabet. Reglerne skal nøje overholdes da dele af bane er tæt på publikum.

Deltagerne samles kl. 10 på Jægernes stand på udstillingspladsen. Deltagerne skal selv sørge for at købe indgangsbillet.

Præmien til vinderen er en buejagt hos Glorup Buejagt, og kan kun vindes, hvis vinderen har buejagttegn. Øvrige sponsorbidrag vil blive uddelt ved lodtrækning blandt skydekortene.

Der er mulighed for at campere på arealet fre- lør- og søndag. Udstillingens madboder lukker 1½ time efter pladsen lukker fre- og lørdag.

Event ansvarlig Steffen Jensen mail: skovballe@c.dk

Se mere på www.btgf.dk

Deltagelse - medlem

DKK 100,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 150,00