Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Obligatorisk riffelskydeforløb

Tidspunkt: onsdag d. 19. oktober 2022 kl. 15:30 - onsdag d. 19. oktober 2022 kl. 17:30
7 deltager(e)

Velkommen til "Obligatorisk Skydeforløb" på Brønderslev Skytteforenings skydebane.

Alle nye riffeljægere skal nu gennemgå det obligatoriske riffelskydeforløb, inden de kan gå op til riffelprøven.

Vi tilbyder et forløb på 2 timer, hvor du gennemgår de obligatoriske skydestillinger samt får skudt de obligatoriske 25 skud efter gældende retningslinjer.

Forløbet starter med at du bliver bekvem med riflen. Du skyder et par serie, hvor vi gerne skulle få styr på indskydningen. Det optimale er dog, at du fremmøder med indskudt riffel.

Prisen på 250,-kr. + 8,50kr afgift, dækker undervisning i skydestillinger, sikkerhed og afgivelse af 25. skud på en bukkeskive.
(Ikke medlemmer kr. 300,- + afgift)

Vi anbefaler at du medbringer minimum 50 patroner. Da du skal bruge 25 patroner til de obligatoriske skydestillinger, som kræves forud for riffelprøven.

Medbring desuden: Jagttegn, våbentilladelse og hjælpemidler (skydestok). Har du ikke en skydestok, kan du låne hos os. Vi stiller iøvrigt stol og anlæg til rådighed til siddende skydestilling.
Ønsker du at træne den liggende skydestilling, medbring da selv hjælpemidler til dette (rygsæk eller lignende), og eventuelt liggeunderlag.

NB: Undervisningen varetages af instruktører, som er uddannede og godkendte ved Danmarks Jægerforbund og Miljøstyrelsen.

Kurset afsluttes med underskrift af dokument, der gør du kan gå til riffelprøve efter de nye bestemmelser pr. 1. juli 2020. Blanket til obligatorisk riffelskydeforløb, som du skal udprinte og medbringe når du møder op på kurset: download her

Har du spørgsmål, kan du kontakte:
Henrik Kragh

2045 7729

Skydetid - medlem

DKK 250,00

Skydetid - Standard

DKK 300,00