Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jagtfeltskydning - kreds 3, søndag

Tidspunkt: søndag d. 13. juni 2021
Afmelding mulig frem til mandag d. 24. maj 2021 kl. 07:00
126 deltager(e)

Jagtfeltskydning.

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

Kontaktperson: Aksel Sørensen på tlf.: 21747597 eller e-mail: Jagtaksel@mail.dk

Skydningen om søndagen er åben for alle, men der kan ikke skydes kvalifikationsskydning. Der ikke være bemanding i sekretariatet, men en infotavle som udførligt informerer om hvad du skal gøre, hvor bussen går fra, og alt det andet praktiske på dagen.

Der skydes på hold af 6 personer. Man kan både tilmeldes som et helt hold eller som en eller flere enkeltpersoner.

Ved tilmelding hvor man ikke er et helt hold, så fyld venligst, men bestemt pladserne op hvor der i forvejen er tilmeldte, så man ikke blokerer for 6 mands hold

Mødetid er 45 min. før oplyst skydetid. Din skydetid er den tid, du skal være klar ved bane 1. Der er ikke mulighed for indskydning.

Der bruges ca. 50 patroner til feltskydningen

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

Som noget nyt vil der være en ekstra bane uden for konkurrence, der vil være forskellige mål på varierende afstande.

Ved udsolgt, bedes man holde øje med Facebookgruppen ”Jagtfeltskydning i Hevring”, hvor eventuelle afbudspladser vil blive slået op, hvis disse skulle opstå.

Alle yderligere informationer om skydningen vil blive offentliggjort på kredens hjemmeside www.jagtkreds3.dk samt på Facebookgruppen ”Jagtfeltskydning i Hevring”.

Medlem

DKK 200,00

Ønsker deltagelse i FM

DKK 0,00

Ikke-medlem

DKK 300,00