Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jagtfeltskydning - kreds 7

Tidspunkt: søndag d. 23. juni 2019
Afmelding mulig frem til mandag d. 28. januar 2019 kl. 00:01
117 deltager(e)

Kvalifikationskydning til FM i Jagtfeltskydning.

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

For at få flere deltagere med til denne spændende form for riffelskydning er der nu til disse skydninger indført et duelighedsmoment, hvor man kan deltage uden for konkurrence.

Kontaktperson: Max Elbæk på mail: Djkreds7@gmail.com eller tlf.: 26607825.

Skytter som ønsker at deltage ved FM i jagtfeltskydning i september 2019, SKAL tilmelde sig senest 30. april 2019, og tydeligt gøre opmærksom på at deltagelse ved FM ønskes, såfremt skytten kvalificerer sig.

Deltagere fra andre kredse end kreds 7 kan kun deltage i det omfang, der er ledige pladser, og kan kun deltage i duelighedsklassen (udenfor konkurrence). Deltagere fra andre kredse end kreds 7 kan kun tilmelde sig efter aftale med Max Elbæk.

Ved tilmelding af hold skal der sendes en mail til kontaktpersonen med oplysninger om deltagerne på holdet. Ved tilmelding af flere end 2 hold skal kontaktpersonen kontaktes. 

Det er kun muligt at afmelde sig ved at henvende sig til Max Elbæk. Ved afbud senere end d. 16. maj 2019, kl. 12.00 refunderes deltagerbetalingen ikke. 

 

Deltagelse - medlem

DKK 250,00