Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

FM i Jagtbueskydning 2019

Tidspunkt: lørdag d. 3. august 2019
Afmelding mulig frem til søndag d. 21. juli 2019
48 deltager(e)

Stævnet afholdes i forbindelse med Brahetrolleborgs store Game Fair med et forventet besøgstal på omkring 18.000 over weekenden.

Vi er placeret lidt uden for udstillingsarealet sammen med flere riffel og lerduebaner, hvor publikum har mulighed for at prøve både riffel og haglgeværskydning. Publikum har mulighed for at skyde med bue i vores stand på selve udstillingsarealet.

Mesterskabet er åbent for alle medlemmer af Jægerforbundet. Det er ikke nødvendigt at have jagttegn til den buetype man stiller op med.

Der skydes i 2 klasser, compound og traditionel. Compoundklassen er delt i dame- og herre række.

Der skal anvendes bue og pil, som opfylder kravet til buejagt jf. bekendtgørelsen om våben og ammunition, der må anvendes til jagt på råvildt, dog skal der skydes med fieldpoint. Der skydes efter de fastsatte regler for forbundsmesterskabet. Der må anvendes afstandsmåler og kikkert.

FM i jagtbueskydning starter kl 10:00 ved DJ´s stand.

Deltagelse i FM giver gratis entré til Game Fair, den 3. august, ved forevisning af gyldig billet til FM samt billede legitimation.