Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jagtfeltskydning - kreds 3 (lørdag)

Tidspunkt: lørdag d. 13. juni 2020
Afmelding mulig frem til mandag d. 1. juni 2020

Kvalifikationskydning til FM i Jagtfeltskydning.

Ønsker man at skyde kvalifikationsskydning skal man tilmelde sig senest d. 30. april. Husk at sætte kryds i feltet, hvor du tilkendegiver, at du ønsker at deltage i forbundsmesterskabet 2020, hvis du kvalificerer dig. Vær opmærksom på at der skal bruges en individuel e-mailadresse pr. skytte i tilmeldingen.

Indtil d. 4. maj er skydningen KUN for skytter med bopæl i kreds 3. Herefter kan alle tilmelde sig og skyde udenfor konkurrence. 

Der skydes på hold af 6 personer. Man kan både tilmeldes som et helt hold eller som en eller flere enkeltpersoner. Ved tilmelding hvor man ikke er et helt hold, så book venligst pladserne op, hvor der i forvejen er tilmeldte, så man ikke blokerer for 6 mands hold.

Mødetid 45 minutter før din bookede skydetid. Din skydetid er den tid du skal være klar ved bane 1. Der er ikke mulighed for indskydning.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

Kontaktperson: Aksel Sørensen på tlf.: 21747597 eller mail: jagtaksel@mail.dk

Lørdagens skydning fungerer både som kredsmesterskab, og som kvalifikation til forbundsmesterskabet.

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

Deltagelse - medlem

DKK 200,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 200,00