Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jagtfeltskydning - kreds 2

Tidspunkt: søndag d. 21. juni 2020
Afmelding mulig frem til torsdag d. 30. april 2020

Kvalifikationskydning til FM i Jagtfeltskydning.

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

For at få flere deltagere med til denne spændende form for riffelskydning er der nu til disse skydninger indført et duelighedsmoment, hvor man kan deltage uden for konkurrence.

Alle er velkommen. Ikke medlemmer skyder udenfor konkurrence. 

Man skyder på hold á 5 personer. Mødetid er 45 min før oplyst skydetid. Hvis der er specielle ønsker til skydetid indenfor tidsrummet kl. 9.00 – 12.30, så send en mail til Ole på mail: ole.j@tdcadsl.dk eller en sms på 20428172 umiddelbart efter din tilmelding, og der vil i videst muligt omfang blive taget hensyn til dette. Skydetiderne sendes efter tilmeldingsfristens udløb til den mailadresse der er blevet oplyst i tilmeldingen. Skydetiderne kan også ses på kreds 2’s hjemmeside og på lemsognsjagtforening.dk.

Kontaktperson: Ole Jensen på tlf.: 20428172 eller mail: ole.j@tdcadsl.dk

Deltagelse - medlem

DKK 200,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 200,00