Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

FM i kombineret jægerskydning 2018

Tidspunkt: lørdag d. 2. juni 2018 kl. 09:00 - søndag d. 3. juni 2018 kl. 16:00
Afmelding mulig frem til fredag d. 1. juni 2018 kl. 21:00
41 deltager(e)

Kombineret Jægerskydning 2018 – tidligere Nordisk kombinationsskydning

Forbundsmesterskab og kvalifikationsskydning i kombineret jægerskydning.

(Der er mulighed for træning på både hjorte- og flugtskydningsbanen hver torsdag op til mesterskabet, se evt. mere på HerningJagtcenter.dk)

Lørdag den 2. juni og søndag den 3. juni afholdes der træning til og afholdelse af Danmarks Jægerforbunds forbundsmesterskab i kombineret jægerskydning.

Der skydes i følgende discipliner:

  • Nordisk trap
  • Løbende elg – svensk elg med 10-delt ringskive
  • Skydning til stående buk, 100 meter
  • Jægersporting (her skydes 3 enkelte + 1 double på hver standplads)

Lørdag den 2. juni 2018 vil der være mulighed for at tilmelde sig til træning i de fire discipliner.

Søndag den 3. juni 2018 skydes der én serie i hver disciplin pr. deltager.

Resultatet af søndagens skydning afgør forbundsmesterskabet og udtagelsen til det nordiske mesterskab, der afholdes på Herning Jagtcenter i august 2018.

Hvis det kun er muligt for en skytte at deltage om lørdagen, kan skytten få lov at gennemfører den gældende skydning denne dag. Dog skal det meldes til mesterskabskontoret inden runden påbegyndes.

  • ­Træning og forbundsmesterskab afholdes i år på Herning Jagtcenter, Bredvigvej 8, 7400 Herning.

 Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Der skal til arrangementet kunne forevises gyldig våbentilladelse og gyldigt jagttegn.

 Skydningen er som nævnt åben for alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund, og riffeludvalget håber, at du og dine jagtkammerater kommer, og afprøver denne spændende kombi­nations­skydning.

Der afholdes fælles grillarrangement lørdag aften. Kuvertprisen er kr. 119,- og man bestiller og betaler ved tilmeldingen. 

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling sker online på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside. Tilmeldingsfristen er 14. maj 2018. 

Deltagergebyret er på kr. 500,00. Da vi kun har haft en enkelt juniorskytte de sidste to år, og pengene er små for denne aldersgruppe, har vi i år besluttet at sænke prisen for juniorskytter til forbundsmesterskabet med 50%. Dette sker i håb om at tiltrække flere junior til skydningen.

Katalog vil blive tilsendt på mail senest den 25. maj 2018. Herefter vil det også kunne findes på www.jaegerforbundet.dk

Del arrangementet på de sociale medier: