Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jagtfeltskydning - kreds 7

Tidspunkt: søndag d. 13. juni 2021
Afmelding mulig frem til tirsdag d. 25. maj 2021 kl. 12:00

Kvalifikationskydning til FM i Jagtfeltskydning.

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

Kontaktperson: Max Elbæk på tlf. 26607825 eller mail: mel@jaegerne.dk

Skytter der ønsker at deltage ved FM i jagtfeltskydning i september 2021, SKAL tilmelde sig senest d. 30. april, og ved tilmelding tydeligt gøre opmærksom på at deltagelse ved FM ønskes, såfremt skytten kvalificerer sig

Skydningen og udtagelse er for skytter med bopæl i Kreds 7 område (jf. regler for feltskydning). Der kan ikke ønskes skydetider start/slut. Ved tilmelding af flere end 2 hold skal kontaktpersonen kontaktes.

Deltagere med bopæl i andre kredse end kreds 7, kan kun deltage i den udstrækning der er ledige pladser, og kan kun skyde i duelighedsklassen (uden for konkurrence). Tilmelding kun efter forudgående aftale med kontaktpersonen.

Ikke medlemmer af Danmarks Jægerforbund kan efter forudgående aftale med kontaktpersonen deltage i skydningen i det omfang der er ledige pladser, og kan kun deltage i duelighedsklassen (uden for konkurrence). Pris for ikke medlemmer er 600,- kr.

Ved tilmelding af flere end 2 hold skal kontaktpersonen kontaktes.

Ved afbud senere end 25. maj kl. 12.00 refunderes deltagerbetalingen ikke. 

Medlem

DKK 300,00

Ønsker deltagelse i FM

DKK 0,00