Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Jagtfeltskydning - kreds 3 (søndag)

Tidspunkt: søndag d. 16. juni 2019
Afmelding mulig frem til lørdag d. 1. juni 2019
138 deltager(e)

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

For at få flere deltagere med til denne spændende form for riffelskydning er der nu til disse skydninger indført et duelighedsmoment, hvor man kan deltage uden for konkurrence.

 

Kontaktperson: Aksel Sørensen på 21747597 eller mail: Jagtaksel@mail.dk

Øvrige oplysninger: Mødetid er 45 min. før booket skydetid. Din skydetid er den tid du skal være klar ved bane 1.

Skydningen om søndagen er åben for alle, men der kan ikke skydes kvalifikations skydning. Har man aldrig prøvet at skyde jagtfeltskydning før, så er her muligheden. Der er erfarne instruktører til stede på alle baner som gerne hjælper dig med at prøve jagtfeltskydning. Der vil ikke blive udfærdiget en resultatliste om søndagen. Søndag vil der ikke være bemanding i sekretariatet, men en infotavle som udførligt informerer om hvad du skal gøre, hvor bussen går fra, og alt det andet praktiske på dagen. 

Yderligere informationer om skydningen vil blive offentliggjort på kredens hjemmeside www.jagtkreds3.dk samt på Facebook gruppen Jagtfeltskydning i Hevring. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke. Alle er velkomne!

Deltagelse - medlem

DKK 200,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 200,00