Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Jagtfeltskydning - kreds 7

Tidspunkt: søndag d. 10. juni 2018
Afmelding mulig frem til mandag d. 30. april 2018
130 deltager(e)

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

 

For at få flere deltagere med til denne spændende form for riffelskydning er der nu til disse skydninger indført et duelighedsmoment, hvor man kan deltage uden for konkurrence.

 

Deltagerliste med skydetider mv. kan ses på kreds 7 hjemmeside fra og med d. 3. juni 2018. Mødetid er 45 min. før oplyst skydetid.

 

Deltagere med bopæl i andre kredse end kreds 7, kan deltage i den udstrækning der er ledige pladser, og kan kun skyde i klassen ”udenfor konkurrence”.

 

Der kan købes kaffe og sodavand.

 

Ved udsolgt af pladser - kontakt Max Elbæk på tlf. 26607825 for at komme på venteliste.

Deltagelse - medlem

DKK 200,00