Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jagtfeltskydning - kreds 2

Tidspunkt: søndag d. 23. juni 2019
Registrering slutter tirsdag d. 30. april 2019
Afmelding mulig frem til tirsdag d. 30. april 2019

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

For at få flere deltagere med til denne spændende form for riffelskydning er der nu til disse skydninger indført et duelighedsmoment, hvor man kan deltage uden for konkurrence.

Man skyder på hold á 5 personer. Man kan tilmelde sig både som hold eller enkeltperson. Efter tilmeldingsfristens udløb modtager man en mail med den tildelte skydetid/hold nr.

Mødetid er 45 min. før oplyst skydetid.

Husk våbentilladelse, den SKAL forevises inden skydning.

Skydningen er åben for alle, men kun medlemmer med bopæl i kreds 2 kan kvalificere sig til forbundsmesterskaberne.

Der skal bruges ca. 50 patroner til skydningen. Der kan ikke forventes mulighed for indskydning.

Hvis der er specielle ønsker til en skydetid inden for tidsrummet kl. 9.00 til kl. 12.30, så send en mail til Ole: ole.j@tdcadsl.dk eller en sms til 20428172 umiddelbart efter din tilmelding. Så vil der i vides muligt omfang blive taget hensyn til dette. Der forventes ikke at kunne skydes kvalifikation efter kl. 12.30, det viser de sidste års tilmeldinger.

Deltagelse - medlem

DKK 200,00

Deltagelse - ikke-medlem

DKK 200,00