Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Booking af bålhytte og shelter ved kalø

Registrering slutter tirsdag d. 31. december 2019

Book bålhytte og shelter

Bålhus og shelter er beregnet på skoleklasser og institutioner, der kan booke faciliteterne til en favorabel pris. Prisen dækker vedligehold og brænde. Private har ikke mulighed for at booke bålhytte og shelter.

Bålhytten har borde og bænke, bålpladser og ly for vejret, hvis man trænger. Der er plads til, at ca. 12 personer kan overnatte i hytten, hvis der ikke er nok pladser i vores shelter. Der er plads til ca. 18-20 personer i shelteret. 

Man kan holde på parkeringspladsen ved Jagtens Hus, Molsvej 34, 8410 Rønde og så gå op til bålhytten via stien gennem skoven.

Når du booker bålhytten, har I også mulighed for at overnatte i vores shelter. Her er der plads til, at 20 til 25 personer kan sove tørt og trygt i skoven. Det er ikke tilladt at opstille telte mv.

Naturformidling under opholdet er muligt ved at kontakte en naturformidler gennem www.blivnaturligvis.dk 

Booking, priser og praktisk information

Bålhytte og shelter kan bookes i halve døgn fra klokken 10.00 til 22.00 eller fra klokken 22.00 til 10.00.

Danmarks Jægerforbund tager forbehold for at kunne aflyse eventuelle bookinger, hvis bålhytte og shelter skal bruges i eget regi til fx undervisning, sommernaturskole, efterårscamp m.v.

Det koster 300 kroner per halve døgn at leje bålhytte og shelter.

Du kan finde flere informationer om vores bålhytte og shelter - og hvordan du finder frem til bålhytten - klik her

Se billeder af bålhytte og shelter ved at klikke her 

Bookinger (á 12 timer)

DKK 300,00