Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Jagtfeltskydning - kreds 2

Tidspunkt: søndag d. 20. juni 2021 kl. 09:00
Registrering slutter fredag d. 30. april 2021
Afmelding mulig frem til fredag d. 30. april 2021 kl. 23:45

Kvalifikationskydning til FM i Jagtfeltskydning.

Danmarks Jægerforbunds jagtfeltskydning med jagtriffel har til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres. Endvidere tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

Man skyder på hold á 5 personer. Man kan tilmelde sig både som hold eller enkeltperson. Mødetid er 45 min. før oplyst skydetid. Husk våbentilladelse, den SKAL forevises inden skydning. Der skal bruges ca. 50 patroner til skydningen. Der er mulighed for indskydning

Skydningen er åben for alle, men kun medlemmer med bopæl i kreds 2 kan kvalificere sig til forbundsmesterskaberne.

Hvis der er specielle ønsker til en skydetid inden for tidsrummet kl. 9.00 til kl. 12.30, så send en mail til Ole ole.j@tdcadsl.dk eller en sms på 20428172 umiddelbart efter din tilmelding. Så vil der i videst muligt omfang blive taget hensyn til dette. Der forventes ikke at kunne skydes kvalifikation efter kl. 12.30, det viser de sidste års tilmeldinger.

Efter tilmeldingsfristens udløb modtager man skydetider via den mailadresse, man har oplyst ved tilmelding + de kan ses på kreds 2 hjemmeside og på lemsognsjagtforening.dk.

Kontaktperson: Ole Jensen på tlf.: 20428172 eller mail: ole.j@tdcadsl.dk

Medlem

DKK 225,00

Ønsker deltagelse i FM

DKK 0,00

Ikke-medlem

DKK 225,00