Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Gastronomisk aften med vinmenu 8. marts kl 17.00

Tidspunkt: fredag d. 8. marts 2019 kl. 07:00
15 deltager(e)

 

Vi fortsætter med de specielle, gode og hyggelige/opbyggelige aftner med den bedste mad fra Italien, med vin menu og med de bedste deltagere til en skøn aften med fælles madlavning, undervisning og ren nydelse

-alt styret med hård hånd og charme af vores italienske gæstekok Massimiliano Cameli fra albergo/ristorante Il Vecchio Convento i Portico di Romagna

 

Denne gang bliver det virkeligt det ægte, lokale køkken fra Emilia Romagna, delvist la Cucina povera, bondekøkkenet, men raffineret og med de bedste vine fra Romagna.

Vi starter med at smage på – og forstå -  forskellige typer af ”parmaskinke”, parmesanost i forskellige modninger, andre charcuterivarer, flere slags olivenolie og laver to slags ’pasta’ serveret på to vidt forskellige måder. Så kommer kødretten, en skøn capretto fra Stenalt Gods og endelig både en kastanjetærte, Castagnaccio og en Suppa inglese alla Romagnola.