Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sæsonafslutning

Tidspunkt: mandag d. 1. december 2014 kl. 18:30
85 deltager(e)

Foreningen Società Dante Alighieri indbyder medlemmerne og deres gæster til en hyggelig aften med foredrag og spisning:

 Mandag den 1. december, 2014 - kl. 18.30 (NB!)

”Studenternes Hus”, Ringgaden, Århus Universitet,

Som indledning til aftenen vil der som vanligt være et opbyggeligt foredrag. I år er det lykkedes at lokke Johannes Thomsen til at holde den festlige festtale. Johannes Thomsen er presidente for Dante Alighieri i Viborg og tidligere underviser i bl.a. italiensk ved Viborg Katedralskole. Deltagerne kan se frem til en opbyggelig og underholdende festtale!

 UVEDERHÆFTIGE ERINDRINGER

”… mens en historie normalt består af den erindring man har om den, så bliver det faktum, at jeg ikke husker historien, til selve historien.” siger Italo Calvino et eller andet sted. Da jeg ikke selv husker særlig godt, har jeg med Calvino, Moravia, Benni og andre italienske novelleforfattere som ghostwriters forsøgt at rekonstruere min hukommelse i en buket af ”Uvederhæftige erindringer fra Skive, Trøjborg og Rom”  

Efter foredraget er der som vanligt den sydeuropæiske, måske næsten italiensk-inspirerede, buffet. Drikkevarer købes på stedet til rimelige priser.