Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Middelhavsmad

Tidspunkt: tirsdag d. 2. februar 2016 kl. 18:00

 

Den bedste restaurant med mad fra "Rundt om Middelhavet"  - din egen! 

Brug 1 - 2 aftener om måneden, og lær at lave 'rigtig' mad fra Midelhavsområdet

På mange opfordringer arrangerer Foreningen nu også madkurser, hvor man sammen med andre kan lave mad fra Middelhavsområdet

Kurset er for alle, der har lyst til at tilbringe en hyggelig aften sammen med andre, mens vi laver mad og spiser sammen. Du tilbereder og nyder. 

Vi henter Middelhavslandenes dufte, farver og sol til det kolde nord. Vi tryller med dejlige ægte råvarer og eksperimenterer med fristende spanske tapas, italienske retter, der fryder både smagsløg og øje. Vi vil sammen hygge og lege os igennem aftenen og retterne. Vi starter i Italien, men kommer så rundt til både Tyrkiet, Nordafrika, Frankrig, Spanien og Grækenland

Kurset er for alle, der kan  lide at lave mad og spise sammen med andre.

Der undervises/spises følgende seks tirsdage kl. 18-21.

19. januar

2. februar

1. marts

15. marts

29. marts

12. april

Undervisningssted: Skolekøkkenet, Skovvangsskolen, Skovangsvej 150. 8220 Aarhus N

Kurset koster normalt hos FOF kr. 905,-    

Til hver undervisningsgang skal påregnes en råvareudgift på kr 100,- / person.

Underviser/kursusleder: Ib Larsen med mangeårige erfaringer med undervisning på italienske madhold i Danmark og i Italien. har for nyligt bl.a. også redigeret "Politikens Store Italienske Kogebog".