Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Aarhus' bedste ristorante, Italiensk 2

Tidspunkt: fredag d. 4. marts 2016 kl. 18:00
6 deltager(e)

Den bedste italienske ristorante i Aarhus - din egen! 

Brug en aften om måneden, og fortsæt med at lave 'rigtig' Italiensk mad, som vores mamma lavede det, og som vi lavede på "Italiensk 1" - nu med nye opskrifter.

På mange opfordringer arrangerer Foreningen nu en opfølgning på "Italiensk mad 1", hvor man sammen laver og nyder en skøn, italiensk middag i godt selskab.

Kurset er en opfølgning på "Italiensk 1" og deltagelse forudsætter, at man har gået på Italiensk madhold 1"

Undervisning er på dansk.

Kurset er for alle, der har lyst til at tilbringe en hyggelig aften sammen med andre, mens vi laver mad og spiser sammen. Du får en ægte italiensk middag med både antipasto, primo, secondo, contorno og dolce. Kurset er for alle, der ønsker en rejse i Italiens kulinariske tradition og kan lide at lave mad og spise sammen med andre.

Der undervises/spises følgende seks fredrage kl. 18-21.

4. marts

2. april

15. april

29. april

13. april

27. maj

Undervisningssted: Skolekøkkenet, Skovvangsskolen, Skovangsvej 150. 8220 Aarhus N

Kurset koster normalt hos FOF kr. 905,-    

Til hver undervisningsgang skal påregnes en råvareudgift på kr 100,- / person.

Underviser/kursusleder: Ib Larsen med mangeårige erfaringer med undervisning på italienske madhold i Danmark og i Italien. har for nyligt bl.a. også redigeret "Politikens Store Italienske Kogebog".