Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Musikalske skildringer af Italien og julefrokost

Tidspunkt: torsdag d. 24. november 2022 kl. 18:00 - torsdag d. 24. november 2022 kl. 22:30
51 deltager(e)

Torsdag d. 24. november i Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000 Odense C

 Musikforedrag: Musikalske skildringer af Italien

og italiensk julefrokost

Utallige kunstnere, også fra Danmark, er igennem tiden rejst til Italien og er blevet bjergtaget af landet, klimaet og befolkningen. Nogle har omsat begejstringen til litteratur, andre til malerkunst. Atter andre har komponeret musik, der i mere eller mindre detaljeret grad skildrer Italien. Leif V.S. Balthzersen introducerer og spiller uddrag af nogle af disse musikstykker ved aftenens foredrag.

Leif V.S. Balthzersen er mag art. i musikvidenskab og har bl.a. været musikchef for Sønderjyllands og Århus Symfoniorkester. Han har undervist på bl.a. Det Jyske Musikkonservatorium og Den Jyske Opera. Er en flittigt benyttet foredragsholder og for tiden bogaktuel med ”Når musikken fortæller. En koncertfører” (Aarhus Universitetsforlag).

 Julefrokosten finder i år sted i Seniorhuset. Maden leveres som catering, mens kaffe/te, vin, øl og vand købes af Seniorhuset til en rmeget rimelig pris. 

 Pris for buffet og borddækning: Medlemmer: 225,00 kr pr. person. Ikke-medlemmer: 275 kr. pr. person

Tilmelding: http://flexbillet.dk/dante-odense/  .

Sidste frist for tilmelding: TORSDAG d. 17. NOVEMBER.

Dante arrangement