Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Thomas Harder: Dekameron /julefrokost

Tidspunkt: torsdag d. 9. december 2021 kl. 18:30
55 deltager(e)

Thomas Harder: Boccacios Dekameron samt den traditionsrige italienske julefrokost.

Thomas Harder gæster Dante Odense d. 9. december 2021 med sit foredrag om Giovanni Boccacios (Firenze, 1313-1375) hovedværk Decameron, et værk som har vakt århundreders forargelse. Thomas Harder har lavet en helt fantastisk nyoversættelse udgivet i 2019 af Hoff&Poulsen. Foredraget vil handle om værket, dets historiske kontekst og forfatter, og derudover vil Thomas Harder komme ind på sit arbejde med oversættelsen. Der vil desuden blive læst op fra nogle af værkets 100 historier om kærlighed og erotik, ære, skam. hævn, forretningsliv, og grove practical jokes blandt konger og dronninger, riddere, munke, nonner, bønder, købmænd og snedige damer i et univers, der spænder fra England til Babylon. 

Efter foredraget, der foregår i Solennitetssalen, går vi op i skolens kantine for at indtage den traditionsrige julebuffet. Prisen inkluderer foredrag og buffet.
Pris for medlemmer: 275 kr. Ikke medlemmer betaler 375 kr.
Tilmelding og betaling http://flexbillet.dk/dante-odense/ .
Sidste frist for tilmelding: Onsdag d. 1. december.