Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Festlig sæsonafslutning

Tidspunkt: mandag d. 25. november 2019 kl. 18:30
68 deltager(e)

Foreningen Società Dante Alighieri indbyder herved medlemmerne og deres gæster (se nedenfor) til års- afslutningen, hvor der som vanlig inviteres til en hyggelig aften med foredrag og spisning:

 Mandag den 25. november, 2019
 – kl. 18.30 (NB!)
”Studenternes Hus”, Ringgaden, Århus Universitet,
Hornung- og Richard Mortensen stuen
(Indgang fra Ndr. Ringgade eller Langelandsgade)
Som indledning til aftenen vil der som vanligt være et opbyggeligt foredrag:

Det er lykkedes at lokke Foreningens mest trofaste og mest efterspurgte foredragsholder Bernhard Hagen til holde festforelæsningen:

“Matteo Salvinis fald!

Augustkrisen som førte til populistregeringens og Matteo Salvinis fald er tæt på at være den mærkeligste regeringskrise i republikkens historie. Italiens mest succesfulde, mest magtfulde politiker gravede lige pludselig sin egen grav. Var han blevet ramt af storhedsvanvid eller solstik efter at have turneret topløs på italienske badestrande? Eller var der, som han selv hævder, tale om et komplot mod ham udtænkt i Berlin-Bruxelles og Paris? Det er spørgsmålet som foredraget vil behandle. 

Efter foredraget er der som vanligt den sydeuropæiske, måske næsten italiensk-inspirerede, buffet til  kr 175 / person. Drikkevarer købes på stedet til rimelige priser. 

* NB: Medlemmernes venner, bekendte og gæster er meget velkomne; men ikke-medlemmer skal betale Foreningens reelle kostpris for arrangementet: kr. 225,- / person

(…så det kan altså godt betale sig at blive medlem )

Tilmelding til middagen er nødvendig og sker ved at betale med kreditkort på omstående link

 

Vi håber at se alle Foreningens medlemmer!