Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Gys og gru på film

Tidspunkt: lørdag d. 28. november 2020 kl. 16:00
Afmelding mulig frem til lørdag d. 28. november 2020 kl. 12:00
Hvorfor bliver vi bange? Det undersøger vi til en interaktiv filmaften i gysets tegn lørdag d. 28. november fra 16.00-20.00.
Hvorfor bliver vi bange for gyserfilm? Få svaret når vi viser "Børnehjemmet" med talk om gyserfilms effekt på os i dunkle omgivelser på Refshaleøen. Efter filmen giver vi dig en ekstraordinær "haunted house"-tur i en klam bunker, så du kan træde helt ind i filmens univers og udfordre din egen frygt!
TILMELDING
Eventet er for unge (maks. 30 år), der er fri entré og tilmelding efter først-til-mølle. 
Bemærk: Filmens minimumscensur er på 15 år.
Hvis du er forhindret i at komme, så giv besked til sekr@dabuf.dk, så andre kan komme til og blive en del i uhyggen. 
FIND VEJ
Eventet afholdes i bygningen Magneten på Teaterøen: WILLIAM WAINS GADE 18 - 1432 KØBENHAVN K. På denne hjemmeside finder du videoer med vejvisning: www.teateroen.com/find-vej. Vi sørger også for at guide jer det sidste stykke vej fra busstoppestedet “Refshaleøen (Refshalevej)” tæt på Reffen Street Food.
CORONA-RETNINGSLINJER
Vi følger naturligvis de gældende retningslinjer for foreningslivet, når vi afholder eventet. Vi sikrer god plads mellem sæderne, der vil være håndsprit ved indgangene og god afstand ved ind- og udgang. Til gengæld opfordrer vi jer til at udvise ansvarlighed og sørge for at holde afstand (min. 1 meter).
GRUPPEN BAG
Eventet skabt af projektgruppen Filmværket og er blevet til med støtte fra Tuborgfondet og Nordea-fonden. Bag projektet står DaBUF og Ungdomsringen.

Deltager

DKK 0,00