Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Samskabende interventioner omkring børn med ADHD

Tidspunkt: torsdag d. 22. august 2019 kl. 09:00 - torsdag d. 19. september 2019 kl. 16:00
Registrering slutter torsdag d. 22. august 2019 kl. 08:59

Center for ADHD København

Det er vores oplevelse at der stilles store krav til PPR-psykologers videns om pædagogiske tilgange og redskaber, som de anvender i rådgivning og vejledning af fagprofessionelle inden for skole- og dagtilbudsområdet. Hvad stiller man fx op med en lærer der søger vejledning omkring et barn der slår læreren eller klassekammeraterne og stikker af fra undervisningen?     

På Center for ADHD tilbyder vi et kursus for PPR-psykologer, med undervisning i konkrete pædagogiske redskaber, til det generelle arbejde med en børnegruppe og til børn med ADHD og lignende vanskeligheder. Vi arbejder særligt med redskaber til at:

  • opbygge den gode relation,
  • coache barnets kompetencer,
  • rose effekt,
  • give virkningsfulde beskeder,
  • håndtere raserianfald
  • lære barnet at problemløse selv.

Kurset vil både dykke ned i strategierne samt klæde dig på til at rådgive og vejlede andre fagprofessionelle i at bruge redskaberne. De anvendes både i arbejdet med børn som børn er flest og kan etableres som en specialpædagogisk indsats til børn med ADHD. Du får udleveret konkrete modeller og redskaber til brug i vejledningen af lærere og pædagoger.

Praktiske oplysninger:

Kurset foregår i København. 

Kurset løber over fire dage: 22. august, 23. august og 18. september og 19. september 2019 

Undervisere: Lene Straarup og Luise Bæk Bomme

Pris: 6.618,75