Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

De Utrolige År® konference

Tidspunkt: mandag d. 14. maj 2018 kl. 09:30 - mandag d. 14. maj 2018 kl. 16:30

Første De Utrolige År® Danmark konference på Hindsgavl Slot 14. maj 2018 kl. 09.30-16.30

De Utrolige År® Danmark inviterer til en fælles inspirationsdag for alle der arbejder med De Utrolige År®. Vi giver en enestående mulighed for at møde professor Carolyn Webster Stratton, som har udviklet De Utrolige År®. Kom og høre hende fortælle sin egen historie om tilblivelsen af programserien. Yderligere vil Carolyn give jer et indblik i den nyeste udvikling indenfor programmet f.eks. det lovende Autismeprogram og Incredible Beginnings programmet som henvender sig til dagplejere og vuggestuer.

Udover hovedoplægsholder Carolyn Webster Strattons vil psykolog og Ph.d. Marie Louise Rimestad holde oplæg om den danske forskning i De Utrolige År® forældreprogrammet. Du får også mulighed for at fordybe dig med fagfæller i selvvalgte interessegrupper.

 De Utrolige År® praktiseres i en tredjedel af landets kommuner spredt over hele Danmark. Den 14. maj får vi for første gang mulighed for at samles i det faglige fællesskab omkring De Utrolige År®. Dagen byder på ny inspiration såvel nationalt som internationalt samt mulighed for at mødes og danne netværk og erfaringsudveksle med fagfæller.

Dagens program

09.30 – 10.00 Ankomst, kaffe og netværk

Tag hul på konferencen med kaffe og let morgenmad. Udvælg din workshop og hils på de øvrige deltagere. 

10.00 – 10.30 Velkomst og præsentation af De Utrolige År® Danmark

Præsentation af mentorer og peer coach vejledere.

Sløret løftes for vision og strategi for De Utrolige År® i Danmark.

10.30 – 12.00 Carolyn Webster-Stratton – Incredible Years’ historie

Carolyn fortæller sin egen personlige utrolige historie om tilblivelsen af De Utrolige År® programmet, drift og forskning gennem mere end 30 år.

12.00 – 13.00 Frokost og netværk

13.00 – 13.45 Marie Louise Rimestad – Forskning: Aktive ingredienser i De Utrolige År®

Marie Louise fortæller om hvilke elementer af forældretræningen der har effekt på barnets symptomer- med andre ord, hvad er det i De Utrolige År® der virker.

14.00 – 14.30 Summeøvelse med fordybelse i interessegrupper

Fordyb dig i dit udvalgte emne.

14.30 – 14.45 Kaffe og netværk

14.45 – 16.15 Carolyn Webster-Stratton – Autismeprogrammet og Incredible Beginnings

Carolyn fortæller om de nyeste De Utrolige År® programmer, herunder programmet til forældre der har børn indenfor autismespektret samt programmet Incredible Beginnings der henvender sig til dagplejere og vuggestuer.

16.15 – 16.30 Afslutning