Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

iKomet - online forældretræning

Tidspunkt: tirsdag d. 31. december 2019
Registrering slutter mandag d. 30. december 2019

Online forældretræningsprogram skal hjælpe flere familier og børn til øget trivsel

iKomet er et nyt landsdækkende tilbud, som giver børnefamilier mulighed for at få hjælp online - uafhængigt af hvor de bor, hvilke tilbud der er i den enkelte kommune og på de tidspunkter, der passer dem. Det betyder, at langt flere familier kan få hjælp og støtte, og at der nu er mulighed for at sætte ind med hjælp tidligt, så vi kan vende en negativ udvikling og styrke familiens trivsel.

Et studie har vist positiv effekt af online forældretræning på linje med den effekt, man finder ved traditionel forældretræning - både på forældres opdragelsesstrategier og barnets adfærdsproblemer.

iKomet er onlinebaseret og det betyder, at forældrene gennemgår programmets ni sessioner hjemme ved skærmen og træner hjemmeaktiviteter og øvelser mellem hver session. Programmet er et effektfuldt og velafprøvet og målrettet familier med børn i alderen 3-11 år. Programmet er udviklet i Sverige på Karolinska Instituttet som også forsker i og driver programmet. 

Som forældre kan I oprette jer enkeltvis eller sammen. Hvis I opretter jer enkeltvis får I individuel vejledning og sparring fra en familieguide undervejs. Hvis I tilmelder og køber en enkelt adgang kan I tage onlinekurset sammen via det samme login og få vejledning fra en familieguide sammen. 

Pris pr. tilmelding: kr. 875

Kurset varer 10 uger, hvor I mellem hver af de 9 sessioner træner og øver strategier hjemme. 

Deltagelse pr. familie

DKK 875,00