Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

I-netværk for iværksættere på Djursland

Tidspunkt: mandag d. 8. marts 2021 kl. 09:00 - mandag d. 8. marts 2021 kl. 10:30
Afmelding mulig frem til mandag d. 8. marts 2021 kl. 08:59

Online

3 deltager(e)

Business Djursland tilbyder nystartede virksomheder at deltage i mindre netværksgrupper på op til 12 deltagere. Formålet er at understøtte udviklingen af iværksætterens virksomhed, på tværs af brancher og fag. Vi ønsker at skabe I-Netværk, hvor deltagerne kan drøfte forretningsmæssige udfordringer, men også hvor deltagerne kan finde og give personlig energi og motivation.

Deltagere

Du skal have etableret din virksomhed med oprettelse af et CVR.nr indenfor det sidste år, og så skal du have lyst til at dele dine erfaringer med andre i et fortroligt netværk med andre iværksættere. Du skal formelt have tegnet et Iværksættermedlemskab hos Business Djursland, hvilket er gratis i 1 år.

Form og indhold

Netværksmøderne afholdes lige nu online, men vi forestiller os at møderne også kan være fysiske, når Danmark lukker op igen. Der gennemføres ca. en møde pr. måned med en varighed på 1-2 timer. Indholdet tager altid udgangspunkt i dine behov og udfordringer, her og nu, så der vil være en høj grad af involvering og dialog. Såfremt at der er behov for eksterne fagindlæg fra revisor, bank, advokat, markedsføringsfolk mm., vil Business Djursland sørge for at finde dette.

Facilitering og platforme

Business Djursland sørger for at indkalde og facilitere møderne de første fire gange, og vil være med til at skabe struktur og form på møderne. Herefter vil der blive udpeget en intern tovholder for gruppen. Tovholderen understøttes af Business Djursland, når der er behov for dette.

Vi stiller Zoom til rådighed og sætter gruppen i gang på Slack, der giver netværksgruppen en solid og struktureret kommunikationsplatform, der fungerer gnidningsløst på tværs af alle enheder som iPhone, Android, Windows og Mac.

Forventninger

Business Djursland har et håb om at flere iværksættere får en nemmere og tryggere opstart af deres virksomhed, så de får succes og også gerne vokser sig større. Netværkene drives så lang tid, at de opfylder et behov hos deltagerne. Når behovene ændrer sig, kan det være at et andet virksomhedsnetværk er mere relevant, og så står vi klar med det!

 

Første møde gennemføres mandag den 8. marts kl. 9.00-10.30 på Zoom: https://zoom.us/j/97237762338

Det er gratis at deltage.

Del arrangementet på de sociale medier: