Andersen Winery
Rundvisning og smagning
Bag Andersen Winery står vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten Rinder Stengaard. Sammen formår de at få alle nuancer i spil. Sanserne skal vækkes. Det samme skal nysgerrigheden.
En vigtig del af deres mission er nemlig at inspirere til, hvordan deres mousserende vine kan spille sammen med mad. Typisk serveres champagne før selve måltidet – som noget, der åbner op for sanserne og gør smagsløgene klar. Deres mousserende vine kan serveres som aperitif på præcis samme måde som champagne. Men de fokuserer også på at skabe mousserende vine, som egner sig særdeles godt til mad på højeste niveau.
Andersen Winery viser deres faciliteter frem og fortæller om deres historie, metoder og produktion. Derefter er der smagning af de vine, som kan købes. Der serveres lidt snacks til.
Vi skal smage 4-5 forskellige vine og det er muligt at tage noter undervejs.
Da der er køligt i vineriet, ca. 16 grader, så kan det være en god ide at medbringe en trøje.
Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte arrangementskoordinator Lisa Mikkelsen lisa.mikkelsen@businessdjursland.dk og 20628687.
Deltagerpris:
Kr. 100,- for medlemmer af Business Djursland
Kr. 150,- for ikke-medlemmer.