Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Online iværksættercafé i maj

Tidspunkt: torsdag d. 20. maj 2021 kl. 17:00 - torsdag d. 20. maj 2021 kl. 19:00
Afmelding mulig frem til torsdag d. 20. maj 2021 kl. 16:59

Online

1 deltager(e)

Business Djursland inviterer i samarbejde med Syddjurs Kommune til online iværksættercafé. Iværksættercafeen er for dig, der tænker på at starte egen virksomhed eller netop er gået i gang.

Den første halve time er sat af til korte oplæg af statsautoriseret revisor Peter Kjeldsen fra Kovsted & Skovgård, Advokat Karsten Fryland Nielsen, Kalø Advokaterne, Erhvervschef Anders Jelle, Djurslands Bank og forretningsudvikler Ole Svit fra Business Djursland. Herefter er der afsat knap halvanden time, hvor du har mulighed for at booke et kort online-møde med én af de fire for at få afklaret dine spørgsmål. Du kan vente med at booke tid, indtil du har hørt de fire oplæg.

Info om, hvordan du booker tid gentages flere gange i løbet af de fire oplæg. Når du har booket tid, vil du kort efter få tildelt en tid i tidsrummet kl. 17.30 – 19.00, hvor du er online alene med den valgte fagperson.

Det er gratis at deltage.

Du kan logge dig direkte på iværksættercaféen via dette link

Del arrangementet på de sociale medier: