Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Sammen står vi stærkere: Ledelse i Coronaens tid

Tidspunkt: tirsdag d. 1. december 2020 kl. 15:30
Afmelding mulig frem til mandag d. 30. november 2020 kl. 15:29

Fuglsøcentret

22 deltager(e)

“Sammen står vi stærkere” afholdes flere gange om året i et samarbejde mellem Business Djursland og Lederne – Kronjylland.

Årets sidste “Sammen står vi stærkere-arrangement afholdes på Fuglsøcentret, og overskriften er “Ledelse i Coronaens tid – muligheder & udfordringer”.

Oplæg ved Sofie Saxtoft og Espen Højlund, Sølballegård: “Iværksættere på rutchebanetur – Hvad coronaen lærte os om blod, sved, tårer og om at drømme stort.”

Da Danmark lukkede ned i marts, havde Sølballegaard endnu ikke et år på bagen som konference- og kultursted. Efter nærmest at være væltet bagover af virksomhedsopstart og stor efterspørgsel i 2019, ventede nu aflysninger på stribe, en måned med total nedlukning og en sommer hvor alt måtte tænkes forfra. I oplægget fortæller Sølballegaard-parret Espen og Sofie Saxtoft Højlund om deres personlige og professionelle oplevelser som corona-ramt oplevelsesvirksomhed. Om svære beslutninger og bristede forhåbninger – men også om at bruge coronaen som kreativt benspænd, så nye drømme får vinger på trods.

Se mere på Sølballegårds hjemmeside

Oplæg ved   CEO Michael Holm, Systematic: ”Ledelse som omdrejningspunkt for en udvikling fra startup til Danmarks største privatejede softwarevirksomhed”

Michael Holm vil i sit indlæg give deltagerne indblik i den rejse, han som virksomhedsleder og som menneske har været på fra den spæde start til det Systematic, der i dag er arbejdsplads for mere end 1100 højt specialiserede medarbejdere.

Med  en coronapandemi og alle de følger den har affødt, har der i 2020 været ekstra fokus på ledelse.

Som leverandør til de mest samfundskritiske institutioner såvel i Danmark som internationalt er det afgørende, at alle – ligesom chefen – arbejder for at gøre en positiv forskel.

Se mere på Systematics hjemmeside

Sidste deadline for tilmelding d. 27. november. Max deltagerantal: 50.

Del arrangementet på de sociale medier: