Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Detailkursus

Tidspunkt: tirsdag d. 19. januar 2021 kl. 08:00 - tirsdag d. 2. marts 2021 kl. 15:00

Ny Malt

Skab ny forretning –det strategiske arbejde med kundens indkøbsoplevelse i centrum

Business Djursland tilbyder dette unikke uddannelsesforløb, hvor du som ejerleder eller butiks ansvarlig udarbejder en strategisk forretningsplan som sikrer, at I kan eksekvere til handling.

Detailhandlen er en vigtig del af Danmarks økonomi og sikrer vækst og beskæftigelse i hele landet. Vi arbejder for at skabe de bedst mulige rammer for detailvirksomheder - lokalt.

Udbyttet på uddannelsen:

  • Du opnår et strategisk kundeudsyn
  • Du opnår kompetencer til at lede forandringer
  • Du får økonomisk overblik og udsyn
  • Dine beslutninger bliver eksekveret i en handlingsplan

 

Opbygning af uddannelsen

Modulerne tager udgangspunkt i akademifaget ”Vækst, innovation og forretningsmuligheder i praksis” (5 ECTS) fra akademiuddannelsen Innovation, produkt og produktion. Akademiuddannelsen er en praksisnær efteruddannelse, hvor indholdet tilpasses erhvervslivets krav. Teorien vil blive bundet op på deltagernes virkelighed, hvilket gør, at den nye viden tages med hjem og bruges med det samme.

Der arbejdes med idéer, muligheder og konstruktiv feedback. Du træffer beslutninger og udarbejder planer og jonglerer med tal, som er et godt afsæt til at optimere din forretning.

Eksamen

Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, hvor du pitcher din forretningsplan. Planen skal være strategisk funderet og skal indeholde konkrete handlingsanvisninger med konsekvenser for butikkens salg og økonomi.

Uddannelsen er tilrettelagt i samarbejde med Erhvervsakademi Dania.

Uddannelsen finder stedMaltfabrikken i Ebeltoft, S.A. Jensens Vej 1, 8400 Ebeltoft

Pris

Pris: kr. 5.500,- incl. forplejning og undervisningsmateriale. Betaling opkræves før kursusstart.

Standardbilletter

DKK 0,00