Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Det latterligt sjove - uden indpakning og fine fornemmelser

Tidspunkt: torsdag d. 14. marts 2019 kl. 19:30 - torsdag d. 14. marts 2019 kl. 21:30

Stand-up: Det latterligt sjove - uden indpakning og fine fornemmelser.

Med showet "Det latterligt sjove - uden indpakning og fine fornemmelser" går stand-upkomikerne Thomas Warberg og Fredrik Rosgård direkte efter comedy'ens sjæl. 

Thomas Warberg er en af tidens absolut skarpeste komikere og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give åndedrætsbesvær, der hvor hans humor rammer. I efteråret 2016 turnerede han med det anmelderroste one-man show WARBERG COMEDY TOUR ’16 og allerede i foråret 2017 kunne Thomas Warberg opleves på scenen igen i Tivolis musicalopsætning af Monty Python-klassikeren SPAMALOT, bl.a. instrueret af Hella Joof

Frederik Rosgaard er både podcast-vært og manuskriptforfatter, men er mest af alt kendt som stand-upper. Danmark kunne for første gang opleve ham som en af "De Nye Håb" ved Zulu Comedy Galla 2013, og i 2016 var han nomineret til Zulu Comedy Gallas Talentpris.

 

Nyhedsbrev
Tilmeld dig Bellahøjs nyhedsbrev, og vær den første til at modtage gode tilbud. Tilmeld dig her.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltager

DKK 275,00

+ gebyr DKK 6,25