Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Tilmeld dig til Åbne Atelierdøre 2019

94 deltager(e)

Som noget nyt er tilmeldingen til Åbne Atelierdøre i år delt i to. Grunden til, at vi har opdelt tilmeldingen er, at man ofte ikke har værkerne til Åbne Atelierdøre klar, når man skal tilmelde sig. Derfor har vi delt det op, så man kan tilmelde sig, og så tilmelde værkerne i tagt med, at man får dem klar.

1. Du tilmelder dig som kunstner: Når du gør det, skal du uploade et portræt eller vælge at genbruge det fra sidst, samt skrive tekster til hjemmeside og katalog.

2. Tilmelde værker: Når du har tilmeldt dig som kunstner, kan du tilmelde et eller flere værker. For hvert værk kan du angive en beskrivelse og evt. en størrelse. Når tilmeldingen af værker åbner, får du besked. Du kan tilmelde værker helt frem til Åbne Atelierdøre afholdes.

 

Hvad skal du have klar?

Inden du starter tilmeldingen, er det smart at have følgende klar:

  • Et portræt på 400x400 px - du kan beskære det, når du oploader det i tilmeldingen
  • En kort tekst til kataloget på max 200 tegn inkl mellemrum
  • En længere tekst til hjemmesiden på max 2500 tegn inkl mellemrum

Når du har oprettet dig som kunstner, går der op til 15 minutter, før du kan se din profil på www.aabneatelierdoere-silkeborg.dk/aabne-atelierdoere

Deltager i Åbne Atelierdøre

DKK 1.500,00